O nás

V roce 1996 nechal Dr. Steve Watson na zelené pláni u Senohrab vystavět hotel s příznačným názvem SEN. Výstavbou moderního zámečku v kouzelném rodném kraji Josefa Lady, si splnil svůj vlastní sen  - nabídnout návštěvníkům a hotelovým hostům odpočinek a sportovní vyžití v příjemném nevšedním prostředí.

Součástí tohoto projektu je i Restaurant SEN s letní zahradní terasou a uzavřeným salónkem, který nabízí klidné posezení, perfektní servis a široký výběr české i mezinárodní kuchyně. Nechybí rozsáhlý vinný lístek českých, moravských i zahraničních vín nebo týdenní a víkendová nabídka poledního menu. V průběhu roku průběžně připravujeme tematické nabídky jako velikonoční menu, víkend chřestu, ochutnávky burčáku a mladých vín, houbový podzim, zvěřinové hody a podobně.


Kapacita

  • Restaurant má kapacitu 85 osob, salónek 30 osob
  • Letní terasa s kapacitou 36 míst

Otevírací doba

  • Pondělí – neděle:  7.00 - 23.00

V EA hotelovém resortu SEN najdete také Francouzskou restauraci, Swiss restaurant a Noční bar - tyto prostory nabízíme k nejrůznějšímu využití (viz EVENTY)


ŠÉFKUCHAŘ

Jiří Pospíšil

* 9. září 1965, pochází z kuchařské rodiny.

"První kroky v kuchařském stejnokroji jsem absolvoval ve středisku praktického vyučování v hotelu Intercontinental. Po vyučení následoval hotel Alcron a studium na hotelové škole. Praxe v hotelu Alcron, pod taktovkou pana šéfkuchaře Petráka, mě naučila vážit si kuchařského řemesla a vzbudila ve mě chuť poznávat rozmanitost, pestrost a krásy zvolené profese. Dalším stupněm mé dráhy, byl kolektiv kuchařů nově otevřeného hotelu Forum (dnes Corinthia) pod vedením pana Dubovského, který mi dal možnost blíže poznat pražské kuchaře a cukráře. S Přibývajícími znalostmi jsem v kuchyni postupoval na zodpovědnější pozice. Počátkem 90. let mi byla svěřena Francouzská restaurace hotelu Diplomat, kde působil známý šéfkuchař Jaroslav Peterka, mohl jsem se tak zařadit mezi členy národního týmu, tzn. reprezentovat českou kuchyni v mezinárodních soutěžíc a stážích (například Kuchařská olympiáda, příprava české kuchyně v Achenu při předání ceny míru pro pana prezidenta Václava Havla, stáže s francouzskými kuchaři atd.). Poté přišel na řadu hotel Don Giovanni a pozice zástupce šéfkuchaře.

Další zkušeností, kterou jsem získal, bylo finále soutěže Kuchař roku (2x) a stáže v Rakousku. Pět let jsem se věnoval tvořivé gastronomii (restaurace Jarmark, catering, pizzerie Coloseum). Zkusil jsem si také práci ve státním sektoru (jako ředitel školní jídelny). Pokus o vlastní podnikání ukončila lukrativní nabídka z tehdy právě otevírané restaurace v terminálu 2 na Letišti Václava Havla v Praze – Ruzyni. Tam jsem setrval více než 4 roky a zúročil zde své předchozí poznatky. Příjemné a obohacující období jsem prožil také v pozici šéfkuchaře hotelu Constans a restaurace Aristo. Roku 2014 jsem uvítal výzvu týmové práce v EA Hotelovém Resortu SEN.

Svůj volný čas věnuji osvětě (Ryba domácí - road show pro Kaufland-Purland), psaní receptů pro různá média (například pro deník Právo, měsíčníky Krásná a Gastro & Hotel, Český rozhlas Regina atd.). Samozřejmě nezapomínám na rodinu a koníčky (rybaření, myslivost a sport)."

kde nás najdete

EA Hotelový resort SEN
Malostranská 344
251 66 Senohraby

Tel: +420 323 655 693
E-mail: sen@eahotels.cz

Velká mapa


rezervace místa / stolu

Máte-li zájem o rezervaci místa či stolu, vyplňte prosím níže zobrazený rezervační formulář. O stavu rezervace Vás budeme informovat v nejbližším možném termínu.

required    required   
required    required    required

  required s využíváním osobních údajů, uvedených v tomto formuláři, pro marketingovou komunikaci (např. se zasíláním nabídek akcí, slev a novinek od společnosti EuroAgentur Hotels&Travel, a.s.). S údaji bude nakládáno podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů a podle zákona č. 480/2004Sb., o některých službách informační společnosti.